7.B SPORTOVNÍ UTKÁNÍ S RODIČI

18. 3. 2024


Třída 7. B navázala na loňské setkání a uspořádala pro maminky, tatínky i sourozence fajnové odpoledne. Někteří nachystali krásné pozvánky, další občerstvení a jiní zase program v podobě utkání v pong-pongu a ringu. Rodičům patří velké p

Bylo skvělé fandit soubojům, které měly různou dynamik. V ping-pongu došlo k utkání rodičů a dětí proti sobě, v ringu naopak rodiny tvořily tým. Napínavým soubojem byl match o 1. místo v ping-pongu, kde byli nakonec dva z dětských nejlepších hráčů poraženi rodiči! Ti si zaslouženě odnesli zlatou medaili. V ringu zase byli někteří tak zapálení pro hru, že chvílemi diváci tajili dech. Nicméně zkušenosti nabyté dětmi v hodinách tělocviku ukázaly, že děti hru ovládají mnohem lépe než jejich rodiče. A tak snad ta bolavá kolena tatínků a natažené svaly maminek brzy poleví a zbydou jen hezké vzpomínky.

Cílem setkání bylo strávit společně čas neformálně, utužit kolektiv a podpořit blízkost mezi školou a rodinami. Z atmosféry, která na akci panovala, bylo cítit, že se ubíráme dobrým směrem a podobná setkání mají svůj přínos. Pokud nás, ostatní rodiče a spolužáky, uvidíte rádi i příště, za školu mohu napsat, že se budeme určitě těšit!


připojené fotografie:







Pro zobrazení této fotogalerie musíte zadat správné heslo